Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Τοοοο....MAGIC PARK

Γειά σας παιδιά!Τι κάνετε???
Σήμερα θα μιλήσουμε για το MAGIC PARK .
   Την πρώτη φορά που πήγα στο , πέρασα υπέροχα!!Είχα ανεβεί σε εκείνη την πελώρια κάμπια(που τώρα δεν μου αρέσει ιδιαίτερα), στα συγκρουόμενα αυτοκίνητα, στο τρενάκι του τρόμου(που φοβόμουν, αλλά τώρα δεν το φοβάμαι καθόλου), στο καρουζέλ, στον εξομοιωτή, στην ρόδα.Είχα πάει πολύ μικρή και γι'αυτό δεν μπορούσα να ανεβώ στα υπόλοιπα παιχνίδια!
   Την δεύτερη φορά το ίδιο, μέχρι που την τρίτη φορά βαρέθηκα να ανεβαίνω στα ίδια παιχνίδια και τότε ήταν που άρχισα να ζηλεύω τις αδερφές μου γιατί πήγαιναν σε όλο και περισσότερα και διαφορετικά παιχνίδια.
    Ε, την τέταρτη φορα άρχισα να κλαίω ώστε να μην κοιτούσαν μόνο αν θα περνούσαν αυτές καλά αλλά και εγώ να περνάω καλά....κι έτσι έγινε!!!
    Όμως την επόμενη φορά είχα ψηλώσει και πήγα σε άλλο παιχνίδι!Κάθε φορά ολοένα και περισσότερα παιχνίδια!Τότε ήμουν συνέχεια μες το χαμόγελο και με καμάρωνα, αλλά κάτι με έτρωγε μέσα μου και δεν ήξερα τι ήταν!!!Εκείνο το βράδυ το σκέφτηκα πολύ καλά το θέμα αυτό ως που κατάλαβα τι ήταν!!! ξέρετε τι ήταν?????? Ήταν ότι δεν έπρεπε να ζηλεύω τις αδερφές μου! Ήταν δικό μου λάθος, γιατί (έτσι κι αλλιώς)με τον καιρό θα πήγαινα σε όλα τα παιχνίδια και όντως πέρσι πήγα σε όλα τα παιχνίδια!



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ MAGIC PARK!!!!!

Πως θα παίξεις
Στο Magic Park ισχύει εισιτήριο γενικής εισόδου με το οποίο μπορείς να κάνεις όσες βόλτες θέλεις σε όλα τα παιχνίδια*.
Παιδιά με ύψος έως 1 μέτροΔωρεάν
Μαθητές δημοτικού και άτομα άνω των 60 ετών8 ευρώ
Μαθητές γυμνασίου, λυκείου και άτομα έως 59 ετών12 ευρώ
Άτομα μετακινούμενα με αναπηρικό αμαξάκι (με 1 συνοδό)Δωρεάν
Οικογενειακό εισιτήριο (για έναν ολόκληρο χρόνο μετά την ημερομηνία έκδοσης του οικογενειακού εισιτηρίου)από 75 ευρώ
Ειδικές εκπτώσεις στα μέλη του Fun Club! Περισσότερες πληροφορίες για ειδικές προσφορές σε σχολεία, ομαδικές επισκέψεις, παιδικά πάρτυ κ.λπ. μπορείς να βρεις στην σελίδα «Εκδρομές - Groups»!
* Εξαιρούνται τα παιχνίδια «Για δεξιοτέχνες», η Γιγαντοτσουλήθρα, το Flash Tower,ο Εξομοιωτής, το Bungee Trampoline και το Τραμπολίνο στα οποία απαιτείται πληρωμή πλέον του εισιτηρίου γενικής εισόδου.


Flash Tower

Flash Tower

Πώς είναι να βλέπεις τον κόσμο από τα 40 μέτρα? Να πέφτεις με ελεύθερη πτώση και ξαφνικά να ξαναβρίσκεσαι στην κορυφή; Αδρεναλίνη στο μάξιμουμ! Αντέχεις; Εκτοξεύσου στα ουράνια στο πιο ψηλό πύργο της Θεσσαλονίκης! Ανέβα τώρα στο ολοκαίνουριο Flash Tower!
4G

4G

Πάρε βαθιά ανάσα, χαλάρωσε και ετοιμάσου να δεχθείς επιτάχυνση 4 φορές μεγαλύτερη από τη δύναμη της βαρύτητας σε ύψος 40 μέτρων! Αν τα καταφέρεις εδώ, τότε προτείνουμε να γίνεις αεροπόρος!
Montagna

Montagna

Αντέχεις τις μεγάλες επιταχύνσεις; Τις απότομες στροφές; Ανέβα στο roller coaster, κρατήσου σφιχτά και στις κατηφόρες των 14 μέτρων μην κλείσεις τα μάτια! Νιώσε τη φυγόκεντρο δύναμη στις στροφές, πάρε μια ανάσα και τα κατάφερες;
Crazy Dance

Crazy Dance

Ετοιμάσου για τον πιο τρελό χορό! Τέτοιο στριφογύρισμα δεν το έχεις φανταστεί! Αν αντέξεις στο Crazy Dance μπορείς να αντέξεις παντού! Θα το δοκιμάσεις;
Giant Slide

Giant Slide

Κατρακύλησε μαζί με τους φίλους από την πιο μεγάλη τσουλήθρα της Ελλάδας. 35 Μέτρα διαδρομή , 6 διάδρομοι! Ανέβα τώρα στο ολοκαίνουριο Giant Slide!
Flume Ride

Flume Ride

Κάθισε μέσα στον κορμό δέντρου που θα σε βάλει μέσα στην τεράστια λίμνη και πέσε από τους δύο καταρράκτες με δύναμη! Θα βραχείς λίγο αλλά εσύ δεν ήσουν που πάντοτε ήθελες να κάνεις rafting;
Flying Swing

Flying Swing

Ανέβα στην αλυσίδα και νιώσε ότι πετάς! Γύρνα γύρω-γύρω, νιώσε να ανεβαίνεις ψηλά και να κάνεις ελιγμούς στον αέρα! Μην κλείσεις τα μάτια σου!
Πειρατής

Πειρατής

Αν θέλεις να νιώσεις σαν πειρατής των θαλασσών ανέβα στον Πειρατή! Ανακάλυψε πόσο ψηλά στον αέρα μπορεί να πάει η πρύμνη και η πλώρη του αλλά μην ανησυχείς: γύρω από αυτόν τον Πειρατή δεν υπάρχουν καρχαρίες!
Carousel

Carousel

Ανέβα στο μοναδικό διώροφο Carousel, διάλεξε το δικό σου άλογο, την άμαξα σου και ετοιμάσου για παραμυθένιες βόλτες!
Tagada

Tagada

Αντέχεις το ταρακούνημα; Ανέβα στο Tagada και στριφογύρισε δεξιά-αριστερά, πάνω-κάτω, υπό τους ήχους των γνωστότερων ξένων κι ελληνικών τραγουδιών. Tagada: το παιχνίδι που δεν το χορταίνεις ποτέ! Ο χειριστής θα σε… χορέψει στο ταψί!
Πανοραμική Ρόδα

Πανοραμική Ρόδα

Απόλαυσε την πανοραμική θέα όλης της πόλης από ύψος 25 μέτρων! Γύρνα το καλάθι σου δεξιά-αριστερά και νιώσε ότι είσαι φτερό στον άνεμο!
Συγκρουόμενα

Συγκρουόμενα

Μπες στη μεγαλύτερη πίστα συγκρουόμενων της Ευρώπης, πάτα γκάζι, τρέξε γρήγορα, απόφυγε τα άλλα αμαξάκια, βάλε όπισθεν, κάνε ελιγμούς, πρόσεχε μην σε τρακάρουν και τράκαρέ τους εσύ πρώτος! Είσαι καλύτερος οδηγός από τους άλλους;
Εξομοιωτής

Εξομοιωτής

Κάθισε στον εξομοιωτή και ετοιμάσου να ζήσεις μια εμπειρία αξέχαστη σε κάποιο από τα 16 προγράμματα εξομοίωσης του Εξομοιωτή!
*Το παιχνίδι Εξομοιωτής απαιτεί πληρωμή πλέον του εισιτηρίου γενικής εισόδου.
Crystal’s Hell

Crystal’s Hell

Μπες στον λαβύρινθο με τα τζάμια και προσπάθησε να βρεις τον σωστό δρόμο! Πρόσεχε μην μπερδευτείς! Δεν θέλεις να σε δουν οι φίλοι σου να πέφτεις πάνω στα τζάμια! Ανέβα στο μπαλκόνι, μπες στον σκοτεινό διάδρομο και πρόσεχε τις εκπλήξεις και τον… αέρα!
Bungee Trampoline

Bungee Trampoline

Δέσου με τους ελαστικούς ιμάντες και χοροπήδα πάνω-κάτω στο τραμπολίνο, κάνε εκπληκτικές φιγούρες κι εντυπωσίασε τους φίλους σου!
*Το παιχνίδι BungeeTrampoline απαιτεί πληρωμή πλέον του εισιτηρίου γενικής εισόδου.
Music Express

Music Express

Ετοιμάσου να γυρίζεις γύρω-γύρω, μπρος-πίσω στην ανισόπεδη επιφάνεια του Music Express! Μην φοβηθείς όταν τα πάντα σκοτεινιάσουν… Θα έχει κατέβει η κουκούλα…
Τρένο Φάντασμα

Τρένο Φάντασμα

Αν δεν φοβάσαι τα φαντάσματα, το τρένο φάντασμα είναι για σένα! Κάθισε στο βαγόνι, μπες στον σκοτεινό διάδρομο που κρύβει εκπλήξεις τρομακτικές, αλλά μην φοβηθείς! Και συ που νόμιζες πως δεν υπάρχουν φαντάσματα…
Ελεφαντάκια

Ελεφαντάκια

Έχουμε τρελαθεί εντελώς? Ιπτάμενοι ελέφαντες μέσα στο πάρκο. Ανέβα σε έναν και πέταξε ψηλά.
Safari Train

Safari Train

Τα ζώα κάνουν το δική τους παρέλαση και οι λιλιπούτιοι φίλοι μας το δικό τους Safari πάνω στο μοναδικό Safari Train!!
Mini Flume Ride

Mini Flume Ride

Ποιος είπε ότι είσαι μικρός για να ανέβεις στο Flume Ride? Ξεκίνα τώρα τις προπονήσει στο mini Flume Ride και σε λίγα χρόνια θα είσαι έτοιμος!!
Bumping Boats

Bumping Boats

Μοναδικά συγκρουόμενα τώρα και στο νερό!! Ανέβα στη δική σου βάρκα και τρακαρέ τους όλους!!!
Baby Land

Baby Land

Γύρω γύρω όλοι σε ένα από τα πιο κλασσικά παιδικά του πάρκου!
Baby Cart

Baby Cart

Μοναδικές κούρσες για τους λιλιπούτιους φίλους πάνω σε φοβερά μηχανάκια!!
Bruco Mela

Bruco Mela

Δεν έχεις να ζηλέψεις τίποτα από το μεγάλο τρενάκι. Κάνε απίθανες βόλτες πάνω στην τρομερή «κάμπια»
Mini Carousel

Mini Carousel

Για τους πιο μικρούς φίλου που ακόμη .. δεν ανεβαίνουν στο μεγάλο Carousel του πάρκου.
Ψάρεμα

Ψάρεμα

Κράτα το καλάμι καλά, σημάδεψε και βγάλε το ψάρι με το ποιο ωραίο δώρο!!
Νεροσκοποβολή

Νεροσκοποβολή

Φωτιάααα!!! Πιάσε τη .. μάνικα σου γρήγορα και βοήθησε τους άλλους πυροσβέστες !!!
Κουβάδες

Κουβάδες

Αφού δε μπορείς να βάλει κανονικό καλάθι, παίξε μπάσκετ με τους απίθανους κουβάδες!! Σούταρε βάλε όλες τις μπάλες μέσα και κέρδισε απίθανα δώρα.
Αίθουσα Παιχνιδιών

Αίθουσα Παιχνιδιών

Δείξε επιτέλους ποιος είναι ο πρωταθλητής! Βάλε τα περισσότερα goal στο Air Hockey, πέτυχε τα πιο γρήγορα καλάθια στις μπασκέτες και κέρδισε του περισσότερους πόντους στα κλασσικά ηλεκτονικά.
Ψάρεμα με Πάπιες

Ψάρεμα με Πάπιες

Μια πάπια μα ποια πάπια? Ποια πάπια με παπιά !!! Μάντεψε ποιο παπί έχει τους περισσότερους πόντους και ψάρεψε το για να κερδίσεις φοβερά δώρα.
Τιπ Τοπ

Τιπ Τοπ

Πάρε βαθιά ανάσα, ζύγισε τη μπάλα, σημάδεψε και ρίξε όλα τα τενεκεδάκια από τη βάση τους!
Τηλεκατευθυνόμενα Βαρκάκια

Τηλεκατευθυνόμενα Βαρκάκια

Γίνε για λίγο μεγάλος καπετάνιος, κάνε μοναδικές επιδείξεις οδήγησης στο νερό, απέφυγε ή εάν θες τράκαρε τους άλλους!! Φοβερά τηλεκατευθυνόμενα βαρκάκια για τους μικρούς μας φίλος
Κρίκοι

Κρίκοι

Πόσους κρίκους μπορείς να περάσει στο λαιμό ενός μπουκαλιού? Η απάντηση βρίσκεται στο μοναδικό παιχνίδι των κρίκων!!
Σκοποβολή

Σκοποβολή

Για τους κλασικούς λάτρεις του είδους, για αυτούς που περηφανεύονται για το σημάδι τους οι σκοποβολές αποτελούν το απόλυτο παιχνίδι δεξιοτεχνίας. Διάλεξε με τι όπλο θες να παίξεις, σημάδεψε, πάρε βαθιά ανάσα , πυρ!
Κανόνια

Κανόνια

Πιάσε κι εσύ γρήγορα το κανόνι σου, γέμισε με όσο δυνατό περισσότερα πυρομαχικά κα ξεκίνα να επιτίθεσαι προς όλες τις πλευρές.
Ιππόδρομος

Ιππόδρομος

Κάνε μοναδικές κούρσες με τους φίλους σου, τερμάτισε το άλογό σου πρώτο και κέρδισε μοναδικά δώρα
Γερμανική Σκοποβολή

Γερμανική Σκοποβολή

Σε μοναδίκό καουμπόικο σκηνικό σημάδεψε τους ηλεκτρικούς στόχους σου και περίμενε να δεις πως θα αντιδράσουν αυτοί.
Virtual Ποδόσφαιρο

Virtual Ποδόσφαιρο

Στύσε τη μπάλα, σούταρε και βάλε απίστευτα virtual goals!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ MAGIC PARK

Magic park (Λούνα παρΤο Magic Park αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο και το πλέον σύγχρονο ψυχαγωγικό πάρκο (amusement park) στην Ελλάδα καλύπτοντας έκταση 70 στρεμμάτων. Έχει σχεδιασθεί  βάσει διεθνών προδιαγραφών από εξειδικευμένους αρχιτέκτονες με στόχο να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους επισκέπτες του.
Στο Magic Park υπάρχει πλειάδα παιχνιδιών για μικρούς και μεγάλους και για όλες τις προτιμήσεις. Τα παιχνίδια του Magic Park τηρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας και προέρχονται από τους γνωστότερους κατασκευαστές παιχνιδιών παγκοσμίως .
Το Magic Park είναι ένα ψυχαγωγικό πάρκο που απευθύνεται σε όλους: παιδιά, έφηβους, ενήλικες, οικογένειες και groups… Χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο το επιλέγουν για τη διασκέδασή τους.
Όλοι μπορούν να διασκεδάσουν ποιοτικά κι ασταμάτητα στον καταπληκτικής διαρρύθμισης και καταπράσινο χώρο του: ένας απέραντος βοτανικός κήπος εκτείνεται από τη μια άκρη του ψυχαγωγικού πάρκου στην άλλη με 20.000 πολύχρωμα λουλούδια, 1.000 δένδρα, 2.000 θάμνους, 500 αναρριχώμενα φυτά και 15 στρέμματα πράσινης πεδιάδας με γκαζόν.
Επιπλέον, το Magic Park βρίσκεται σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη περιοχή όπου ο επισκέπτης μπορεί να κάνει τα πάντα. Σε απόσταση αναπνοής θα βρει το Mediterranean Cosmos, το IKEA, το Hondos Center και πολλά ακόμη καταστήματα.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ MAGIC PARK
Το Magic Park ξεκίνησε τις δραστηριότητές του ήδη από τη δεκαετία του 1950 όταν ο ιδρυτής του άνοιξε το πρώτο Λούνα Παρκ στην Αθήνα.
Στη Θεσσαλονίκη το Λούνα Παρκ πρωτοεμφανίστηκε στα πλαίσια της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) το 1952. Έκτοτε, επί σειρά ετών, τα παιχνίδια μεταφερόταν από την Αθήνα στη ΔΕΘ αποτελώντας έτσι πόλο έλξης επισκεπτών για τη ΔΕΘ γεγονός που συνέβαλε στην τόνωση της τοπικής οικονομίας και στην ποιοτική ψυχαγωγία των επισκεπτών.
Το Λούνα Παρκ άνοιξε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη στην περιοχή της Παλαιάς Σαλαμίνας στην συμβολή Μπότσαρη – Μ. Αλεξάνδρου το 1972. Οι Θεσσαλονικείς γρήγορα το έκαναν κομμάτι της ψυχαγωγίας τους και το αγκάλιασαν με θέρμη.
Χάρη στην προτίμηση του κόσμου το Λούνα Παρκ μεγάλωσε και το 1980 μεταφέρθηκε δίπλα στο Ποσειδώνιο απ’ όπου αναγκαστικά έφυγε το 2000 λόγω ανέγερσης στον χώρο (ιδιοκτησίας της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου) του Μεγάρου Φίλων της Μουσικής.

κ) - 12ο χλμ. Θεσσαλονίκης- Αεροδρομίου | 555 35 | Θεσσαλονίκη | Τηλ:2310 476770-1
By Webovate
Copyright 2012 Thessaloniki Greece www.magicpark.gr | info@magicpark.gr
Magic Park (Εξωτερική θέα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου