Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Ασυνήθιστα ποτήρια και κούπες


Γιατί να πίνετε τον πρωινό σας καφέ ή την μπύρα σας με μια απλή, συνηθισμένη κούπα όταν υπάρχουν αυτές που θα σας δείξουμε στην συνέχεια…

Κούπα Σιδερογροθιά

Κούπα Σιδερογροθιά
Για τους περισσότερους από εμάς το πρωινό ξύπνημα είναι δύσκολο. Αν είναι έτσι και για σένα, πολέμησε τη δυσκολία με μια κούπα γεμάτη δυνατό καφέ.
Και μάλιστα σε μια τέτοια κούπα που είναι τόσο σκληρή, ώστε να μπορεί να σε κρατήσει δυνατό και ενεργητικό όλη την ημέρα.
Αυτή η υψηλής ποιότητας πορσελάνινη κούπα είναι καθαρά ανδρική υπόθεση. Με λαβή σιδερογροθιάς θα ξεκαθαρίσει στους συναδέλφους σου, ότι δεν είσαι σε διάθεση για πολλές κουβέντες. Είτε πίνεις μια ζεστή κούπα γάλα, τσάι ή ένα σκληρό μαύρο καφέ η Κούπα θα διαβεβαιώσει τους γύρω σου ότι δεν σηκώνεις και πολλά πολλά. Η κούπα αυτή θα σου δώσει την απαραίτητη δόση καφεΐνης, που θα σε κρατήσει σε φόρμα όλη μέρα.
Διαθέσιμη σε κλασικό λευκό χρώμα. Η κούπα είναι το ιδανικό δώρο για όποιον θέλει να φαίνεται ή θέλει να αισθάνεται Αφεντικό!
Σημείωση: Δεν χρησιμοποιείται ως όπλο!!!


Κούπα «Αληθινής» Αγάπης

Κούπα "Αληθινής" Αγάπης Κούπα "Αληθινής" Αγάπης
Διαθέτετε αρκετό χιούμορ και θέλετε να κάνετε μια μικρή πλάκα στο σύντροφο σας αλλά δεν ξέρετε πως; Αγοράζοντας μια κούπα σαν και αυτή, μπορείτε να πετύχετε το σκοπό σας εύκολα και οικονομικά! Σε αυτή την πανέμορφη κούπα θα βρείτε στο μπροστά μέρος της το λογότυπο I Love you… και στο κάτω μέρος της τη φράση …for your money! Συνεπώς μπορείτε να απολαύσετε μια ζεστή σοκολάτα με το σύντροφο σας και καθώς αυτή θα τελειώνει σιγά σιγά, θα αποκαλύπτετε όλο και πιο πολύ ο πάτος της κούπας και άρα η υπόλοιπη φράση της.
Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια για να πραγματοποιήσετε τη συγκεκριμένη φάρσα, είναι να διαθέτει και ο σύντροφος σας αντίστοιχα αρκετό χιούμορ για αποφυγή παρεξηγήσεων!


«Κλεμμένη» Κούπα

«Κλεμμένη» Κούπα

Με τη πρώτη ματιά, πρόκειται απλά για μια ελκυστική και καλοσχεδιασμένη κούπα. Ωστόσο η αλήθεια αποκαλύπτεται μόλις βάλεις μέσα οποιοδήποτε ζεστό ρόφημα, εμφανίζοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα που αναφέρει:
«Αυτή είναι μια κλεμμένη κούπα», με ένα μεγάλο δακτυλικό αποτύπωμα δίπλα του για να ενισχύει τα λεγόμενα.

Ο σχεδιασμός της κούπας είναι εξαιρετικός και θα αποτελέσει σίγουρα το πρώτο θέμα συζήτησης και διασκέδασης στο γραφείο.
Είναι ιδανική για να πιάσεις στα πράσα όσους σου «κλέβουν» κάθε πρωί την κούπα. Αλλάζει από μαύρη σε λευκή και εμφανίζει ένα έξυπνο δακτυλικό αποτύπωμα, αποδίδοντας τελικά δικαιοσύνη στο γραφείο.


Ποτήρι Μπύρας “Αιωρούμενο”

Ποτήρι Μπύρας “Αιωρούμενο”
Θέλετε να εντυπωσιάσετε με το σερβίρισμά σας; Σας αρέσουν τα κουφά καθημερινά αντικείμενα χρήσης; Αποκτήστε αυτό το μοναδικό ποτήρι, που φαντάζει η μπύρα σας, να είναι μέσα σε ένα μισό και αναποδογυρισμένο μπουκάλι μπύρας, που “αιωρείται” μέσα στο ίδιο το ποτήρι!
Ιδιαίτερη προσθήκη στο σπίτι ή στο bar με πολύ ωραία οπτική αισθητική!
Οι καλεσμένοι σας θα απολαμβάνουν τη μπύρα τους και θα χαζεύουν τα ποτήρια σας. Μόνο μη τους πείτε να..πιούνε από το “μπουκάλι”..θα πάει χαμένη..

Φωτιζόμενο Ποτήρι Μπύρας

Φωτιζόμενο Ποτήρι Μπύρας

Προσθέστε λίγο λάμψη με αυτό το λαμπερό, φωτιζόμενο ποτήρι. Σε στυλ κλασικού ποτηριού μπύρας, με το χερούλι που είναι ιδανικό για μπύρα .
Ένας διακόπτης στη βάση του ποτηριού κάνει τα 8 χρωματιστά φωτάκια Led να φωταγωγούν ρυθμικά, κάθε φορά που σηκώνεις το ποτήρι σου για μια γουλιά.

Ιδανικό για πάρτι ή άλλες εξαιρετικές περιπτώσεις ,αυτό το χρωματιστό ποτήρι είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να φέρεις επιπλέον φως και λάμψη σε όλες τις εκδηλώσεις της ζωής σου.


Κούπα Facebook Junkie

Κούπα Facebook Junkie
Χρησιμοποιείς αρκετά το Facebook; Αυτή η κούπα μάλλον σου ταιριάζει!
Με τα χρώματα και τη γραμματοσειρά του γνωστότερου site κοινωνικής δικτύωσης και με διάφορα ακρώνυμα που χρησιμοποιούνται συχνά!


Κούπα Pac Man

Κούπα Pac Man
Ο πιο γνωστός χαρακτήρας των ’80s σε μία «μαγική» κούπα που εμφανίζει τους χαρακτήρες του video game μόλις προστεθεί ζεστό ρόφημα στην κούπα!
Με την προσθήκη ζεστού ροφήματος στην κούπα, ξαφνικά από εκεί που βλέπατε μόνο έναν άδειο λαβύρινθο, εμφανίζονται οι κλασσικές τελείες του παιχνιδιού, ο Pac Man και τα φαντασματάκια!


Κούπα μαυροπίνακας

Κούπα μαυροπίνακας
Θέλετε εκτός από το να πίνετε το ρόφημα σας, να μπορείτε ταυτόχρονα να γράφετε κάποια σκέψη σας σε μία πρωτότυπη κούπα;
Τότε, αυτή η κούπα είναι για εσάς.
Έχει επιφάνεια όπως ενός πίνακα σχολείου και περιέχει κιμωλίες για να σημειώνετε ό,τι θελήσετε!
Πλένεται με ζεστό νερό και είναι και πάλι έτοιμη για τα επόμενα μηνύματα σας!


Κούπα τουαλέτα

Κούπα τουαλέτα
Ένας πρωτότυπος τρόπος για να πιείτε τον καφέ σας. Με διάμετρο 12 εκατοστών μπορεί να έχει διάφορες χρήσεις!
Χρησιμοποιήστε την είτε σαν κούπα για το ρόφημα σας, το παγωτό σας, βάλτε μέσα καραμέλες ή ακόμη μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και σαν γλάστρα!
Το σίγουρο είναι πως θα σκορπίσετε άφθονο γέλιο όποια και αν είναι η χρήση της!

Βρώμικη κούπα

Βρώμικη κούπα
Ακόμη και όταν είναι καθαρή φαίνεται λερωμένη!
Βαρεθήκατε να χρησιμοποιούν άλλοι την κούπα σας ή ακόμη και να πίνουν από το ρόφημα σας;
Πλέον, μπορείτε να τους αποτρέψετε με τη ..βρώμικη, με καφέ και κραγιόν, κούπα σας!


Μαγική κούπα αγάπης

Μαγική κούπα αγάπηςΜαγική κούπα αγάπης
Μια κούπα γεμάτη καρδούλες που μόλις γεμίσει με ζεστό ρόφημα εμφανίζει ένα μήνυμα αγάπης!
Με την προσθήκη ζεστού ροφήματος η επίστρωση γίνεται διαφανής και εμφανίζεται το μήνυμα Ι «LOVE» YOU!
Μόλις η κούπα …δροσίσει επανέρχεται στον  αρχικό της σχεδιασμό.


Μαγική κούπα γη – Νύχτα και ημέρα

Μαγική κούπα γη - Νύχτα και ημέρα
Προσθέστε ζεστό ρόφημα στην κούπα και δείτε το χάρτη της γης, που απεικονίζεται πάνω της, να φωτίζεται σταδιακά αποκαλύπτοντας τη μορφολογία της γης όπως φαίνεται από το διάστημα!

Μόλις το ρόφημα αρχίσει να ψύχεται, ο χάρτης θα αρχίσει να σβήνει σιγά -σιγά και να διακρίνονται μόνο ενδείξεις από φώτα μεγάλων πόλεων του κόσμου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου